Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر شهرام واحدی روز شنبه در حاشیه نشست خبری معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به کاهش مصرف قرص ترامادول در بین دانشجویان این دانشگاه، اظهار کرد: خوشبختانه مصرف این قرص در میان جمعیت دانشجویی استان سیر نزولی داشته و به زیر سه درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: در برخی موارد ممکن است افراد معمولی و کاملا سالم نیز اقدام به خودکشی کنند، در چنین مواردی دلیل خودکشی مبهم بوده و شاخص‌های روانشناختی، پیش‌بینی کننده این اقدام نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیئت علمی و استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تبریز در ادامه از کاهش رفتارهای خشونت آمیز در بین جمعیت دانشجویی دانشگاه تبریز خبر داد و بیان کرد: مصرف مواد نیز در بین این جمعیت دانشجویی روند کاهشی دارد.
وی با اشاره به وضعیت هویت ملی در بین دانشجویان دانشگاه تبریز، ادامه داد: حدود 90.1 درصد جمعیت دانشجویی دانشگاه اذعان کرده‌اند که اگر جنگی در کشور روی بدهد در جنگ با دشمن پیشتاز خواهند بود و حدود 85 درصد دانشجویان از اینکه هویت و ملیت ایرانی دارند، به خود می‌بالند.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از میزان شیوع اختلالات روانی در جمعیت دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: اختلالات اضطرابی و افسردگی در 10 درصد جمعیت دانشجویی دانشگاه دیده شده است و شایع ترین مشکلات نیز مشکلات تحصیلی-آموزشی بودند که باعث شده 34 درصد دانشجویان به این دلیل به ما مراجعه کنند.
واحدی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه از نظر سلامت روانی در وضعیت بهتری نسبت به دانشجویان سایر دانشگاه‌ها قرار دارند، گفت: اجرای طرح‌های پایش سلامت روانی و تهیه سیمای دانشجویان نشان می‌دهند که دانشجویان دانشگاه تبریز وضعیت مطلوب‌تری دارند.
محمدی، سرپرست دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز نیز در این نشست از تلاش برای راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیرایرانی خبر داد و افزود: با حضور اساتید دانشکده ادبیات جلساتی در این خصوص برگزار شده و از نظر سخت افزاری نیاز به امکانات داریم، تلاش می‌کنیم تا این مرکز از سال تحصیلی جدید راه اندازی شود.
وی با اشاره به راه‌های پذیرش دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه تبریز اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان از سوی وزارت علوم عراق بورسیه تحصیلی شده و تعدادی نیز شهریه پرداخت می‌کنند، برخی از دانشجویان نیز بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی با تایید شورای پذیرش دانشجویان خارجی پذیرش می‌شود.
وی در ادامه از تعریف تعرفه‌های جدید شهریه برای دانشجویان خارجی خبر داد و متذکر شد: از سال تحصیلی جدید تلاش می‌شود تا شهریه ها به تومان پرداخت شوند.
دانشگاه تبریز با 24 هزار دانشجو و بیش از هفت دهه قدمت، دومین مرکز دانشگاهی قدیمی ایران بعد از دانشگاه تهران است.
518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ایران خشونت خودکشی روانشناسی عضو هیئت علمی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید